top of page
Using Mobile Phones

За мене

Светската разделба ме инспирираше да ја направам оваа апликација.

Западните хороскопски знаци се поделени во 4 групи:

земјата(девица, јарец, бик)

воздухот(вага, близнаци, водолија)

вода(рак, скорпија, Риби)

оган(Овен, Лав, Стрелец)

При изборот на партнер, логично е да се избере знакот  кој е природен комплементарен.

Огнот дише воздух.

Водата ја храни земјата.

Со имплементирање на овој принцип при изборот на партнер

врската е поизбалансирана.

Многу луѓе не гледаат

кои се тие навистина

и нека животот ги обзема

 со правење лоши избори.

Не знаејќи

лош избор може да ве прогонува цел живот

и направи ги твоите денови долги, темни и бесмислени.

Мојата надеж за луѓето

е

да ги мотивира да донесат добра одлука

и подари некому љубовта што ја заслужува

со наоѓање партнер кој е целосно компатибилен

со

нивните хороскопски особини.

 

 

 

 

 

 

А

иницијатива на компанијата

од 2022 година

Зедијак Мзакачи

БОЖЈА СРЈА

logoZodiacMatchFINISHED.jpg
Horoscope astrology zodiac illustration with happy couple.jpg

Визија

Мене ми стана јасно

тоа на тековните апликации за запознавање,

натпревар беше

прилично лесно да се направи.

Сепак,

многу луѓе не можеа да најдат партнер што

одговара на нивните потреби.

Често врската заглавува

со многу болка во срцето

за двете страни.
 

Schermopname (212).png

Изјава за мисија

Кармата се пренесува на децата.

Имајќи деца

со вистинскиот партнер ја намалува глобалната карма,

што резултира

во повеќе

избалансиран и љубовен

цивилизација. 

 

Мојата мисија

е

да донесе

комплементарни луѓе заедно

за да можеме да изградиме свет со повеќе радост и помалку борба.

Избери мудро

Horoscope Astrology Zodiac Horoscope Zodiac Fortune Sign Myth Stars Symbol , Traditional.j
bottom of page