top of page

ДАТУМ НА ПОСЛЕДНА РЕВИЗИЈА: ЈУЛИ 2022 г

УСЛОВИ НА УПОТРЕБА НА ZODIACMATCH

1. ВОВЕД
1.1. Добредојдовте во Zodiacmatch. Овие Услови за користење („Услови“) се помеѓу zodiacmatch, a
компанија основана според белгискиот закон, со седиште во Koophandelstraat
11, 9230 Wetteren, Белгија („zodiacmatch“, „ние“) и регистриран во Crossroads
Банка за претпријатија (Kruispuntbank van Ondernemingen или KBO) под претпријатие
број 0784.532.436 („зодијак натпревар“, „нас“, „ние“ или „наш“) и клиент („ти“ или
„вашиот“) (заедно „Партиите“) кој пристапува до нашата апликација за состаноци на зодијак (на
„Апликација“). Овие Услови го прикажуваат нашиот однос со вас, како што е дополнето со нашите
Политика за приватност и Политика за колачиња. Со користење на Апликацијата, се согласувате да бидете обврзани со
следните услови и сите важечки закони и прописи.
1.2. Вашето користење на Апликацијата или создавање на сметка („Сметка“) на кој било начин означува
вашето знаење и вашиот договор да се обврзете со, најактуелната верзија на
Условите и нашата Политика за приватност објавени на Апликацијата. Тоа е исклучиво ваше
одговорност да се осигурате дека вашата употреба на која било веб-локација или содржина од трета страна е вклучена
усогласеност со сите барања на трети страни.
1.3. Можеме да ги менуваме овие Услови од време на време. Ќе ве известиме преку е-пошта или објавување на
Примената на таквата измена и ќе го забележи датумот на последната измена. Ако ти
користете ја Апликацијата откако тие ажурирања ќе бидат објавени, се смета дека прифаќате и се согласувате
да бидат обврзани со тие промени. Овие Услови ќе продолжат да важат додека не се прекинат
од вас или од нас како што е претходно опишано во овие Услови.
2. ОГРАНИЧЕНА ЛИЦЕНЦА И ОГРАНИЧУВАЊА
2.1. Предмет на навремено плаќање на надоместоците за услугата, zodiacmatch ви доделува лична,
ширум светот, без авторски права, што не може да се доделува, не е ексклузивно, може да се отповика и да не се подлиценцира
лиценца за пристап и користење на Апликацијата, предмет на ограничувањата наведени во член 2.4.
од овие Услови и сите други ограничувања што ги соопштуваме во писмена форма. Ништо во овие
Условите ќе забранат zodiacmatch да ја достави нашата Апликација на други, вклучувајќи го и вашиот
конкуренти.
2.2. Предмет на ограничените права изрично дадени подолу, ги задржуваме сите права, титула и
интерес за и за нашата Апликација, вклучувајќи ги сите поврзани права на интелектуална сопственост. Нема права
ви се доделуваат поинаку од она што е изрично наведено овде. Се согласувате да не
репродуцирајте, дуплирајте, копирајте, продавајте, препродавајте или искористете кој било дел од Апликацијата, користење на
Апликација или пристап до Апликацијата без наша изречна писмена согласност. Можеш
не дуплирајте, копирајте или повторно употребувајте кој било дел од елементите на визуелниот дизајн без наш експрес
писмена согласност .
2.3. Со создавање сметка, давате хороскопски совпаѓања со светски, преносливи, под-
може да се дозволи, без авторски права, право и лиценца за хостирање, складирање, користење, копирање, прикажување, репродуцирање,
прилагодување, уредување, објавување, менување и дистрибуирање на информациите од кои нè овластувате да пристапиме
трети страни како Facebook, како и сите информации што ги објавувате, поставувате, прикажувате или
инаку стави достапно на Апликацијата или доставува до други членови (колективно, Содржина“).

Вие разбирате и се согласувате дека можеме да ја следиме или прегледаме секоја ваша содржина
објава како дел од Апликацијата. Можеме да избришеме која било Содржина, целосно или делумно, што е во нашата
единствена пресуда го прекршува овој Договор или може да му наштети на угледот на Апликацијата.
2.4. Оваа лиценца и секое овластување за пристап до Апликацијата автоматски се одземаат во
случај кога ќе направите нешто од следново:
(а) користете ја Апликацијата или која било содржина содржана во Апликацијата за која било реклама
цели без наша писмена согласност.
(б) копирајте, модифицирајте, пренесувајте, создавајте какви било изведени дела од, користете или репродуцирајте во
на кој било начин каков било материјал заштитен со авторски права, слики, трговски марки, трговски имиња, ознаки за услуги

друга интелектуална сопственост, содржина или комерцијални информации достапни преку

апликација без претходна писмена согласност од zodiacmatch.
(в) изрази или имплицира дека сите изјави што ги даваш се поддржани од зодијак.
(г) користете кој било робот, бот, пајак, робот, стругалка, апликација за пребарување/пронаоѓање локација, прокси или
друг рачен или автоматски уред, метод или процес за пристап, преземање, индексирање, „податоци
мое“, или на кој било начин да ја репродуцираат или заобиколат навигациската структура или
презентација на Апликацијата или нејзината содржина.
(д) користете ја Апликацијата на кој било начин што може да се меша, да го наруши или негативно да влијае на
Апликација или сервери или мрежи поврзани со апликацијата.
(ѓ) вчитајте вируси или друг злонамерен код или на друг начин ја загрози безбедноста на
Апликација.
(е) фалсификува заглавија или на друг начин манипулира со идентификатори со цел да се прикрие потеклото на кој било
информации пренесени до или преку Апликацијата.
(ж) „рамка“ или „огледало“ кој било дел од апликацијата без претходно напишано на зодијакот
овластување.
(i) користете мета-ознаки или код или други уреди што содржат каква било референца за совпаѓање со зодијакот или
Апликацијата (или која било трговска марка, трговско име, услужна марка, лого или слоган на
zodiacmatch) да насочи кое било лице на која било друга веб-локација за која било цел.
(ѕ) менува, прилагодува, подлиценцира, преведува, продава, обратно инженерува, дешифрира, декомпилира или
инаку расклопете кој било дел од Апликацијата или предизвикате други да го сторат тоа.
(и) користат или развиваат апликации од трета страна кои имаат интеракција со Апликацијата или друга
членови & # 39; содржина или информации без наша писмена согласност.
(ј) го користи, пристапува или објавува програмскиот интерфејс на апликацијата Zodiacmatch без
нашата писмена согласност.
(м) испитајте, скенирајте или тестирајте ја ранливоста на нашата апликација или кој било систем или мрежа.
(н) поттикнува или промовира каква било активност што ги прекршува овие Услови.
2.5. Zodiacmatch може да истражува и да преземе какви било достапни правни дејствија како одговор на незаконски или
неовластено користење на Апликацијата, вклучително и прекинување на вашата сметка. Било кој софтвер
што ви ги даваме може автоматски да преземате и инсталирате надградби, надградби или друго
нови функции. Можеби ќе можете да ги прилагодите овие автоматски преземања преку вашиот
поставките на уредот.
3. РЕГИСТРАЦИЈА НА КОРИСНИК
3.1. За да добиете целосен пристап до Апликацијата, ќе треба да завршите регистрација.
Од вас ќе биде побарано (а) да дадете одредени детали за регистрација или други информации; (б) до
воспоставете сметка специфична за вас со избирање на претплатата што ќе ја обезбедиме од нас
според Условите и цените; и (в) однапред да плати такса. Со пријавување за вашата сметка,
се согласувате да ги платите надоместоците определени за претплатата што ја избравте „Надоместоци за услуги“.
Во зависност од личниот договор помеѓу вас и zodiacmatch, цените може да варираат.
Вие гарантирате дека ќе обезбедите точни и целосни информации за наплата, вклучувајќи
но не ограничувајќи се на, полно име, адреса, држава, поштенски број, телефонски број и валиден
метод за плаќање. Со испраќање на овие информации за плаќање, вие автоматски овластувате
zodiacmatch да ги наплатите сите надоместоци за услуги направени преку вашата сметка на која било таква
платежни инструменти. Кога автоматската наплата не успее да се случи поради која било причина, совпаѓајте со зодијакот
ќе издаде електронска фактура со назнака дека мора да продолжите рачно, во рамките на одреден
рок, со целосна исплата што одговара на периодот на наплата како што е наведено на
фактура.
3.2. За да ја креирате вашата сметка или да се најавите на Апликацијата, мора да се квалификувате и да се согласите со
условите наведени во овие Услови. Неуспехот да се квалификувате и континуирано да се придржувате кон кое било од
следните услови претставува прекршување на овие Услови и може да резултира со раскинување
на вашата сметка и овластување за користење на Апликацијата.
3.3. Ќе се погрижите целокупното користење на вашата сметка целосно да се усогласи со овие Услови. We 
го суспендира или прекине пристапот до Апликацијата без известување до вас во случај тоа
не ја користите Апликацијата подолг временски период.
4. ВАШАТА СМЕТКА

4.1. За да користите зодијакмач, може да се најавите на повеќе начини, вклучително и со
Фејсбук најава. Ако изберете да го користите вашето најавување на Facebook, нè овластувате да пристапиме
и користете одредени информации за сметката на Facebook, вклучително, но не ограничувајќи се на вашата јавност
Фејсбук профил. За повеќе информации во врска со информациите што ги собираме од вас и
како го користиме, ве молиме консултирајте се со нашата Политика за приватност.
4.2. Вие сте одговорни за одржување на доверливоста на вашите ингеренциите за најавување што ги користите
пријавете се за zodiacmatch, и вие сте единствено одговорни за сите активности што се случуваат под
тие ингеренции. Ако мислите дека некој добил пристап до вашата сметка, ве молиме
веднаш контактирајте со zodiacmatch11@gmail.com.
4.3. Вашата сметка мора да биде регистрирана под вашето моментално полно име, вашата адреса за е-пошта и
Мобилен телефонски број. Ваша одговорност е да ги одржувате вашите податоци актуелни. Ако треба
ажурирајте ја вашата адреса за е-пошта, ве молиме контактирајте со zodiacmatch11@gmail.com. Кога ти
креирајте сметка кај нас, мора да ни дадете информации што се точни, целосни,
и актуелна во секое време. Неуспехот да се стори тоа претставува прекршување на Условите, што може
резултира со итно укинување на вашата сметка на нашата апликација.
4.4. Не сте овластени да креирате сметка или да пристапувате или да ги користите Апликацијата или системите
останува на, освен ако сите од следниве не се вистинити:
(а) Имате најмалку 18 години.
(б) Можете да склучите обврзувачки договор со zodiacmatch.
(в) Ќе се придржувате кон овој Договор и сите применливи локални, државни, национални и
меѓународните закони, правила и прописи и
(г) Никогаш не сте биле осудени за кривично дело или кривично дело кое е обвинето (или кривично дело слично
сериозност), сексуален криминал или какво било кривично дело кое вклучува насилство и дека не сте обврзани
да се регистрирате како сексуален престапник во кој било државен, федерален или локален регистар на сексуални престапници.

5. ПОЧИТУВАНА ЗАЕДНИЦА
5.1. Иако zodiacmatch се стреми да поттикне искуство со почитување на членовите преку
различни карактеристики кои им овозможуваат на членовите да комуницираат само откако и двајцата ќе наведат
интерес еден за друг. Zodiacmatch не е одговорен за однесувањето на кој било член на
или надвор од Апликацијата. Се согласувате да внимавате во сите интеракции со другите членови,
особено ако одлучите да комуницирате надвор од Апликацијата или да се сретнете лично. Со користење на
Апликацијата, се согласувате дека нема да:
(а) користете ја Апликацијата за која било цел што е нелегална или забранета со овие Услови.
(б) користете ја Апликацијата за која било штетна или лоша цел
(в) користете ја апликацијата за да го оштетите совпаѓањето на зодијакот
(г) спам, да бара пари од или да измами членови.
(д) да имитирате кое било лице или ентитет или да објавувате слики од друго лице без негово или неа
дозвола.
(ѓ) малтретира, „протекнува“, заплашува, напаѓа, вознемирува, малтретира или клевети кое било лице.
(е) објавува која било Содржина што крши или прекршува нечии права, вклучително и права на публицитет,
приватност, авторско право, заштитен знак или друга интелектуална сопственост или договорно право.
(ж) објавува каква било содржина што е говор на омраза, заканувачка, сексуално експлицитна или порнографска.
(з) објавува каква било содржина што поттикнува насилство; или содржи голотија или графичко или бесплатно насилство.
(ѕ) објавува каква било содржина што промовира расизам, фанатизам, омраза или физичко оштетување од каков било вид
против која било група или поединец.
(и) побарајте лозинки за која било цел, или лични податоци за идентификација за комерцијални или
незаконски цели од други членови или да шират туѓи лични
информации без негова или нејзина дозвола.
(ј) користете сметка на друг член, споделувајте сметка со друг член или одржувајте повеќе
од една сметка.
(к) креирајте друга сметка ако веќе сме ја укинале вашата сметка, освен ако ја имате нашата
дозвола

6. ЦЕНИ
6.1. Плаќањето за нас за надоместоци за услуги за вашата сметка мора да се изврши со користење на средства за плаќање
што одвреме-навреме ќе ги одобруваме. Во моментов бараме плаќањата да се вршат со кредит
картичка или Paypal. Плаќањата мора да се вршат од извор на плаќање на кој сте вие
именуван сопственик на сметка. Плаќањата не се враќаат од која било причина.
6.2. Ќе ви се наплаќа однапред на повторлива и периодична основа („Циклус на наплата“).
Апликацијата се изведува секој месец, квартал или година, во зависност од претплатата („Наплата“
Датум").
на датумот на наплата, вашата сметка може да се деактивира без дополнително известување доколку плаќањето е минато
достасува, без разлика на износот . Се согласувате да ни ги платите сите разумни адвокатски трошоци и
трошоците направени од нас за наплата на сите доспеани износи. Вашата сметка ќе биде деактивирана
без натамошно известување ако плаќањето е доспеано, без оглед на износот. Ако не платите
неподмирениот биланс или на друг начин контактирајте со нас во врска со повторното активирање на вашата сметка
во рок од триесет (30) дена, може да ја суспендираме или укинеме вашата сметка. Може да го промениме нашето
структура на надоместоците во секое време со известување од триесет (30) дена.
6.3. Вие се согласувате дека нема да бидеме одговорни за каква било загуба предизвикана од каква било неовластена употреба на вашата
кредитна картичка или кој било друг начин на плаќање од трето лице во врска со
Апликација. Се откажувате од вашето право да го оспорите секое плаќање извршено на вашата сметка и вие
ќе ги сноси сите трошоци.
6.4. Секој обид за измама, преку употреба на кредитни картички или други начини на плаќање во
поврзаност со Апликацијата или било каков неуспех да ги исполните трошоците или барањата за
плаќањето ќе резултира со итно укинување на вашата сметка и може да резултира со граѓански барања
и/или кривично гонење против вас.
6.5. Во случај на сомнително или лажно плаќање, вклучително и употреба на украдени акредитиви, од
било кој или било која друга измамничка активност, го задржуваме правото да ја блокираме вашата сметка. Ние
ќе има право да ги информира сите релевантни органи или субјекти (вклучувајќи ја и референцата за кредит
агенции) на која било платежна измама или друга незаконска активност и може да користи наплата
услуги за враќање на плаќањата.
6.6. Освен кога се бара со закон, платените такси за услуги не се враќаат. Таков правен
исклучок е, на пример, дека корисниците кои живеат во ЕУ или EER имаат право на целосна
рефундирање во текот на периодот од 14 дена по почетокот на избраната претплата, во
во согласност со законодавството на ЕУ, без да се наведе причина. Ве молиме имајте предвид дека овој 14-ден
периодот започнува кога ќе започне претплатата. Понатаму, хороскопското совпаѓање треба да се усогласи со
обврските согласно транспонирањето на Директивата 2019/770 за одредени аспекти
во врска со договорите за набавка на дигитална содржина и дигитални услуги во белгиското право.
7. ОБРАБОТКА НА ПЛАЌАЊЕ НА СМЕТКА
7.1. Може да користиме процесори за електронско плаќање од трета страна и/или финансиски институции
("ESP") за обработка на финансиски трансакции. Вие признавате дека секој ESP има свој
условите за користење и дека не сме одговорни за наведените услови и
Услови. Во случај или конфликт помеѓу овие Услови и условите на ESP и
условите во врска со Апликацијата, овие Услови ќе преовладуваат.
8. ОБНОВУВАЊА
8.1. Нашите претплати се обезбедуваат на месечна, квартална или годишна основа. Да обезбеди
континуирана услуга, автоматски ги обновуваме сите платени претплати по истекот
(„Датум на обновување“). Со користење на Апликацијата, потврдувате дека вашата сметка ќе биде
предмет на погоре опишаните автоматски обновувања. Во сите случаи, ако не го сакате вашиот
Сметката се обновува автоматски, следете ги упатствата наведени под
Делот „Раскинување или откажување на сметки и поврат на средства“ од овие Услови.
9. ПРЕКИНУВАЊЕ ИЛИ ПОНИШТУВАЊА НА СМЕТКИ И ВРАЌАЊЕ
9.1. Можеме да ги прекинеме овие Услови, да го прекинеме вашиот пристап до целата или дел од Апликацијата или
го суспендира пристапот на кој било корисник до целата или дел од Апликацијата, во секое време, без најава
вие, ако веруваме, според наша единствена проценка, дека вие или кој било корисник поврзан со вас имате

прекршиле или може да прекршат кој било рок или услов од овие Услови, доколку веруваме дека тоа е потребно
со закон или на друг начин. Можеме да избришеме која било сметка, податоци или други материјали поврзани со вашата
користење на Апликацијата на нашите сервери или на друг начин во наша сопственост. Вие признавате
дека ние нема да бидеме одговорни пред вас или пред која било трета страна за какво било прекинување на вашиот пристап до
апликацијата.
9.2. Го задржуваме правото да ја прекинеме вашата сметка поради неплаќање доколку до триесет (30) дена по
деактивирање на вашата сметка, не сте донеле тековно салдо на вашата сметка или
контактиравме со нас за реактивирање. Ако ја прекинеме вашата сметка, целата ваша сметка
Податоците може да се избришат. Ќе ви се наплаќа за користење на Апликацијата до датумот кога сте
откажете ја вашата сметка.
9.3. Можете да ги прекинете овие Услови и вашата сметка со давање најмалку триесет и пет (35) дена.
известување пред датумот на обновување на вашиот важечки договор/претплата.
10. УПАТСТВА ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ВАШАТА СМЕТКА
10.1. Следете ги чекорите под ТАБ „Поставки за сметка“ за да ја прекинете вашата сметка.
Не е можно привремено напуштање на вашата сметка. Мора да се создаде нова сметка за a
нова регистрација.
11. ТРГОВСКИ МАРКИ, ТРГОВСКИ ИМИЊА И МАРКИ НА УСЛУГИ
11.1. Освен ако не е поинаку назначено, сите логоа, имиња, дизајни на пакети и ознаки на страницата се
заштитни знаци или услужни марки во сопственост или користени под лиценца од нас или нашите деловни партнери.
Употребата или злоупотребата на која било од овие ознаки или други информации е строго забранета.
12. ДОСТАВЕНИ ИНФОРМАЦИИ
12.1. Освен за лични податоци (како што е дефинирано во нашата Политика за приватност), доколку испратите какви било повратни информации
за нас, вклучувајќи какви било податоци, променливи, коментари, забелешки, предлози, идеи, белешки,
цртежи, графики, концепти или други информации („Повратни информации“), вие го давате тоа
Повратните информации и сите ваши права во него, до нас бесплатно, и тие Повратни информации ќе се третираат
како недоверливи и несопственички и може да ги користиме за која било цел, без
вашата согласност или каков било надоместок за вас или кој било друг. Ова е точно без разлика дали поднесувате
таквите повратни информации до нас преку е-пошта, преку формулар на Апликацијата, на огласна табла или
на кој било друг начин.
13. ГАРАНЦИЈА; ОГРАНИЧУВАЊЕ И ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА
13.1. Гарантирате дека се придржувате и ги почитувате овие Услови и можни дополнителни
упатства на нашата апликација. Ако тие ви предизвикаат каква било штета, не можеме да бидеме задржани
одговорен.
13.2. Оваа апликација е наменета за корисниците на Android. Нашите услуги и сите материјали на
Апликацијата е обезбедена „КАКО СЕ“ и „КАКО ДОСТАПНА“ и без никаква гаранција
вид, или експлицитни или имплицитни, вклучително и имплицирани гаранции за прометливост и соодветност
за одредена цел. zodiacmatch не дава никакви претстави или гаранции за
точноста, комплетноста или соодветноста на кој било од материјалите на Апликацијата или на кој било
веб-страница или веб-локации „поврзани“ со Апликацијата. Zodiacmatch не дава гаранција дека
Апликацијата ќе биде достапна, непрекинато, без грешки или без вируси или други штетни
компоненти. Zodiacmatch не дава гаранција дека употребата на Апликацијата ќе доведе до
успешни датуми или врски.
13.3. Во најголема мерка дозволена со важечкиот закон, во никој случај нема
zodiacmatch ниту неговите директори, вработени, партнери, агенти, добавувачи или филијали, да бидат
одговорен за каква било индиректна, случајна, посебна, последователна или казнена штета, вклучително
без ограничување, загуба на добивка, податоци, употреба, гудвил или други нематеријални загуби, што резултира
од (I) вашиот пристап или користење или неможност за пристап или користење на Апликацијата; (II) било кој
однесување или содржина на други корисници или која било трета страна на, преку или по употребата на
Апликација; и (III) неовластен пристап, употреба или промена на вашите преноси или
Содржина, без разлика дали се заснова на гаранција, договор, деликт (вклучувајќи небрежност) или било која друга

правна теорија, без разлика дали сме биле или не информирани за можноста за таква штета,
па дури и ако се утврди дека лекот наведен овде не ја исполнил својата основна цел.
13.4. До максималниот степен дозволен според важечкиот закон, максималната одговорност на
зодијак се совпаѓа со вас, односно вие со зодијак, што произлегуваат од овие Услови нема да
во секој случај да ја надмине поголемата сума платена, доколку ја има, за да се совпадне со зодијакот
Пријавување и 20 ЕУР. Горенаведените ограничувања не се однесуваат на одговорноста на Страната
кои произлегуваат од (I) измама или измама и/или (II) намерно недолично однесување. Зодијак не треба
да биде одговорен за каква било штета што произлегува од незаконската употреба на Апликацијата, вклучително и но
не ограничувајќи се на следење, оштетување на имот или имот и какви било други криминални активности.
14. ОБЕШТЕТУВАЊЕ
14.1. Се согласувате, до степен што е дозволен според важечкиот закон, да обештетите, браните и задржувате
безопасен зодијак, нашите филијали и нивните и нашите соодветни службеници, директори,
агенти и вработени од и против сите поплаки, барања, побарувања,
штети, загуби, трошоци, обврски и расходи, вклучувајќи ги и адвокатските трошоци поради, кои произлегуваат
надвор од, или се однесува на кој било начин со вашиот пристап или користење на Апликацијата, вашата содржина или
вашето прекршување на овој договор.
15. СТРАНИ СТРАНИ СТРАНИ
15.1 Апликацијата може да содржи реклами и промоции понудени од трети страни и
линкови до други веб-страници или ресурси. Zodiacmatch не е одговорен за достапноста (или
недостаток на достапност) на такви надворешни веб-локации или ресурси. Ако одберете да комуницирате со
на трети страни достапни преку нашата Апликација, ќе владеат условите на таквата страна
нивниот однос со вас. Zodiacmatch не е одговорен или одговорен за таквите трети страни;
услови или дејствија.
16. РАЗНИ ПОИМИ
16.1. Нашиот неуспех строго да спроведеме кое било право против вас нема да претставува откажување од тоа. Ако
која било одредба од овие Услови се смета за неважечка, незаконска или неприменлива, таквата одредба
ќе се смета дека се изменети за да се усогласат со важечките закони и со остатокот од Условите
ќе остане во полна сила и ефект до највисок степен дозволен со закон. Вашата употреба на
Апликацијата е предмет на нашата Политика за приватност. Овие Услови и Политиката за приватност претставуваат
целосно разбирање и согласност на Страните во однос на предметот
ова и ги заменува сите претходни или истовремени усни или писмени комуникации со
почитување на предметната материја. Нашиот однос ќе биде однос на независни изведувачи,
и не е наменета агенција, партнерство, заедничко вложување или однос вработен-работодавач
или создадени меѓу нас со овие Услови. Ниту една страна нема да има моќ да обврзува или
врзете ја другата страна.
16.2. Ако се сомневате дека корисникот е под 18 години, ве молиме испратете е-пошта до
zodiacmatch11@gmail.com со доказ или слика од екранот на корисникот во кој се сомневате дека се наоѓате
прекршување на овие Услови. Zodiacmatch ќе одлучи по сопствена дискреција дали има
прекршување на овие Услови. Zodiacmatch ќе го извести известувачот за својата одлука дали
за да ја деактивирате сметката. Zodiacmatch ќе го извести и прекршителот со порака дека
(I) има прекршување на Условите и (II) содржината треба да се избрише. На
Насилникот има рок од 7 дена од ова известување од zodiacmatch да ги избрише сите
навредлива содржина. По овој 7-дневен период, zodiacmatch ќе ја деактивира сметката на
прекршителот.
16.3. Освен ако поинаку не е регулирано со задолжителното меѓународно приватно право, овие Услови ќе бидат
толкува во согласност со белгиското право. Надлежните судови на Гент ќе имаат
ексклузивна јурисдикција за кој било спор или контроверзија што произлегува од или се однесува на нив
Услови или нејзиниот предмет.

bottom of page